Ahşap Google Pixel 7 Pro Kılıf-Sürdürülebilir Malzemelerden Yapılmış ve Kevlar ile Güçlendirilmiş, Dar Kesim, Geçmeli Tasarım.

Ahşap Google Pixel 7 Pro Kılıf-Sürdürülebilir Malzemelerden Yapılmış ve Kevlar ile Güçlendirilmiş, Dar Kesim, Geçmeli Tasarım.

Stokta
₺ 1.67
Malların:

✔ PİXEL 7 PRO için tasarlandı - Doğadan ve Dünyanın güzelliğinden ilham aldı.Komodo kasalarımız, zarif işçilikle birleştirilmiş zarif ahşap tasarımlara sahiptir. ✔ KEVLAR İLE GÜÇLENDİRİLMİŞ-Her kasa, herhangi bir yığın eklemeden rakipsiz güç ve koruma sağlayan bir kevlar çekirdek katmanına sahiptir. ✔ DOĞAL olarak BENZERSİZ-Şekli biz tasarlarız, doğa desenleri tasarlar.Her kasa, ikisinin aynı olmamasını, gerçekten benzersiz bir şey olmasını sağlayan özel bir ahşap taneye sahiptir. ✔ İNCE ve HAFİF-En ince ahşap kasamız, kesin olarak 0,8 mm.Minimalist tasarım, ahşabın çekiciliğini ve sanatını doğal bir kaynak olarak vurgular. ✔ KABLOSUZ ŞARJ UYUMLU-Çantanızı açık tutun ve şık bir şekilde şarj edin.Bağlantı noktalarına ve düğmelere tam erişime sahip Mag Safe Qi kablosuz şarj cihazlarıyla uyumludur.Telefon Kılıfı.Telefon Kılıfı.Ahşap Google Pixel 7 Pro Kılıf-Sürdürülebilir Malzemelerden Yapılmış ve Kevlar ile Güçlendirilmiş, Dar Kesim, Geçmeli Tasarım.Kablosuz Şarj Uyumlu.

Karakterislikler

Ayrıca beğenebilirsiniz